NIEUWS

Lees onze prachtige verhalen over de Beursvloer, succesvolle matches en publiciteit.


Camiel Derkx wint Toegankelijkheids-prijs 2022

Eén van onze trouwe deelnemers, Camiel Derkx, heeft de Toegankelijkheidsprijs 2022 van 's-Hertogenbosch gewonnen.

Eendenkooi Maaspoort 350 jaar

Op zondag 16 oktober 2022 is er een open dag bij Eendenkooi Maaspoort. Zij vieren die dag hun 350-jarig bestaan. Hierbij zijn alle gasten van Beursvloer 's-Hertogenbosch ook uitgenodigd.

Feestelijke jubileumeditie

Op donderdag 19 mei 2022 vond de 10e editie van Beursvloer 's-Hertogenbosch plaats. Reden voor extra feestelijk aankleding van de zaal met kleurrijke (biologisch afbreekbare) ballonen, een lange rode loper, prosecco en een speciaal voor ons ontworpen oetelpot (door Cor Unum) als waardering voor onze trouwe ondersteuners.

Nieuwe datum 10e Bossche Beursvloer

De afgelopen maanden konden we helaas niet verder met de organisatie van de 10e Bossche Beursvloer. Dit door de lockdown en later door de coronamaatregel dat alleen zittende evenementen op 1,5 meter afstand toegestaan waren.

Marc Bozon versterkt bestuur Stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch

Na het vertrek van Gaby Westelaken is gezocht naar een vervanger. Deze is gevonden in de persoon van Marc Bozon. Marc Bozon is een bekend gezicht in Den Bosch en heeft naast een groot netwerk ook een zeer bewogen hart. En dat zoeken we in het bestuur!

Gaby Westelaken stopt bij Beursvloer 's-Hertogenbosch

Gaby Westelaken was vanaf de eerste Bossche Beursvloer (2010) betrokken en trad in 2014 toe tot het bestuur van Stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch. Met veel plezier heeft hij 7 jaar meegewerkt aan een prachtig maatschappelijk evenement dat inmiddels veel partijen met elkaar heeft verbonden.

10e Bossche Beursvloer verplaatst

Na de persconferentie van vorige week en in overleg met Avans Hogeschool hebben wij helaas moeten besluiten onze feestelijke 10e Beursvloer te verplaatsen.

Succesvolle Beursvloertraining

Wat een inspirerende avond was het! Doel: organisaties trainen in het maken van matches met het bedrijfsleven ter voorbereiding op de 10e Bossche Beursvloer. Eindresultaat: iedereen gaat zich aanmelden én maakte onderling al eerste matches!

Nog 6 plaatsen beschikbaar

We hebben nog 6 plaatsen beschikbaar voor de Beursvloertraining. Aanmelden kan tot vrijdag 8 oktober 2021, 12.00 uur.

Dominique Majoor neemt stokje Cor van Gerven over

Met grote blijdschap melden we dat Dominique Majoor, lid College van Bestuur bij Koning Willem I College, het stokje van oud bestuurslid Cor van Gerven heeft overgenomen. Cor ging in het voorjaar van 2021 met pensioen.

Gratis training voor organisaties

Speciaal voor vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen en goede doelen uit 's-Hertoenbosch e.o. die willen gaan deelnemen aan Beursvloer 's-Hertogenbosch organiseren wij een Beursvloertraining 'effectief matchen' op maandag 11 oktober 2021 van 19.30-21.45 uur.

We zijn er weer!

We zijn er weer! Op donderdag 18 november 2021 organiseren we wederom hét goede doelen event van 's-Hertogenbosch; De Beursvloer. Alle organisaties in 's-Hertogenbosch met een hulpvraag kunnen zich aanmelden. En alle bedrijven die invulling zoeken voor hun MVO-beleid, Social Return on Investment, SDG's of gewoon een zeer bewogen hart hebben voor onze stad kunnen zich vanaf vandaag ook aanmelden.

Matches Beursvloer 's-Hertogenbosch 2020

Wat een gek jaar is het toch. Ondanks alle restricties hebben we op een alternatieve manier toch het aanbod van diverse bedrijven weten te koppelen aan de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Eindresultaat: 36 matches met een maatschappelijke waarde van € 57.600,-

Van start

De eerste matchformulieren zijn verzonden en er zijn al contacten gelegd.

Hulpvragenlijst is verstuurd

De hulpvragenlijst van 2020 is verstuurd aan alle deelnemende bedrijven.

Nog even geduld...

De hulpvragenlijst voor de digitale Beursvloer 's-Hertogenbosch 2020 is in de maak.

Extra tijd voor bedrijven

24 bedrijven hebben zich al aangemeld voor de digitale Beursvloer 's-Hertogenbosch 2020, super! We hebben de aanmelding voor bedrijven verlengd tot en met 30 oktober. Dan sluit ook de aanmelding van de organisaties en gaan we de hulpvragenlijst samenstellen en opsturen naar de bedrijven die zich hebben opgegeven.

Samen op pad

Fietsmaatjes Den Bosch wil graag meer duofietsen inzetten, helpt u mee?!

De Bossche Beursvloer gaat digitaal

Het afgelopen half jaar hebben we wel 10 varianten bedacht waarop we de Beursvloer toch zouden kunnen laten plaatsvinden. Fysiek dan. Echter met alle onzekerheid en de steeds veranderende maatregelen hebben we besloten de Beursvloer dit jaar digitaal te organiseren.

Zelfs tijdens de coronacrisis worden er matches uitgevoerd

Buro Keet maakt een graphic op gebouwtje van Stichting Weeshuisjes.

Sfeer proeven

Ook zo benieuwd naar de foto's en video van de negende Beursvloer 's-Hertogenbosch?

SOCIAL COACHES in de race voor een Appeltje van Oranje

Het project Social Coaches van Farent en MO Den Bosch maakt kans op een Appeltje van Oranje. Social Coaches zetten zich 1 op 1 vrijwillig in voor mensen die even een zetje in de rug nodig hebben bij het behalen van hun doelen.

Matchlijst 2019

De overzichtslijst van de gemaakte matches op Beursvloer 's-Hertogenbosch 2019 is klaar.

Een feestje!

Het was echt weer een feestje met een mooi eindresultaat. De 9e editie van Beursvloer 's-Hertogenbosch was goed voor 211 matches met een maatschappelijke waarde van € 414.800,-. Wat opvallend was dit jaar is dat er meer 'uren' zijn weggegeven dan 'materiaal'. In totaal gaven de bedrijven 4.892 uur. Deze zullen het komende jaar worden ingezet om 's-Hertogenbosch nog mooier te maken.

LET OP! Autovrije Onderwijsboulevard (Avans Hogeschool)

Wanneer u donderdag 21 november aanstaande naar de Beursvloer komt, houdt dan rekening met een autovrije Onderwijsboulevard.

Gratis Beursvloertraining Effectief Matchen

Voor alle maatschappelijke organisaties uit Den Bosch die deelnemen aan de Beursvloer of van plan zijn deel te gaan nemen, organiseren wij een gratis Beursvloertraining 'Effectief Matchen'.

Crowdfund actie Vanzelfsprekend!

Vanzelfsprekend! een organisatie in Den Bosch voor jonge mantelzorgers werkt aan een stripboek. Samen met studenten van Avans Hogeschool en een groep professionele striptekenaars zijn ze een Crowdfund actie gestart dit project te laten slagen.

NL Doet 2019

Op 15, 16 en 17 maart wordt in de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught voor de vijftiende keer de vrijwilligerscampagne NLdoet georganiseerd, zie www.mzgz.nl en www.nldoet.nl.

Een feestje

De achtste Bossche Beursvloer was weer een feestje. Met in 1,5 uur tijd 247 matches, nieuwe verbindingen, enthousiaste verhalen, vele pitches en inspiratie.

De hulpvragen zijn bekend

75 vrijwilligersorganisaties uit 's-Hertogenbosch of werkzaam in 's-Hertogenbosch hebben zich aangemeld voor de achtste editie en daarbij hun hulpvragen ingediend.

Waarom SPS de Bossche Beursvloer ondersteunt...

Maatschappelijke betrokkenheid maakt onderdeel uit van de identiteit van SPS bv. De maatschappelijke Beursvloer is dan ook een mooi initiatief om nauw betrokken te blijven bij de omgeving waarin wij wonen en werken. Naast deelname heeft SPS de Maatschappelijke Beursvloer de afgelopen jaren ook financieel gesteund om het evenement mogelijk te maken.

Beursvloertraining 'Effectief Matchen'

Ook dit jaar organiseren wij een Beursvloertraining 'Effectief Matchen' voor maatschappelijke organisaties die gaan deelnemen aan de Beursvloer. Uiteraard is deelname geheel gratis!

De dames van ABN AMRO Bank zijn er weer bij

Al jaren zijn de dames van ABN AMRO Bank het vaste gezicht op het podium naast onze notaris.

Videoverslag van Beursvloer Den Bosch 2017

Met een positief gevoel kijken we terug op Beursvloer 's-Hertogenbosch. Nu een maand verder zijn zelfs de eerste matches alweer uitgevoerd. Achter de schermen heeft Blick Productions hard gewerkt aan een kort videoverslag. We nemen u dus graag in drie minuten mee terug naar deze succesvolle Beursvloer. Geniet mee.

Visual Babbels in Beeld van Beursvloer 2017

Elk jaar vertellen wij aan nieuwe organisaties en bedrijven wat een Beursvloer is en wat ze er aan kunnen hebben. Maar omdat beelden meer zeggen dan woorden heeft Babbels in Beeld een prachtige visual gemaakt van de Beursvloer.

Beursvloer in 073 Magazine

Op dinsdag 28 november jl. had Hans van Kasteren, redacteur bij 073 Magazine een interview met Angelique Ottens initiatiefnemer en organisator Beursvloer 's-Hertogenbosch over o.a. het 'waarom' achter de Bossche Beursvloer.

Bijna Baan in Regio Business

Project van Stichting Bijzonder Gewoon in het zonnetje in Regio Business. Arine van Neutegem komt al jaren op Beursvloer 's-Hertogenbosch en doet daar, volgens eigen zeggen, erg goede zaken. Dit jaar kwam ze matchen voor het project Bijna Baantjes. Regio Business pikte dit bijzonderde project op en deed er verslag van.

Beursvloer 's-Hertogenbosch in de VPROgids

Nikki der Weduwen schrijft voor de VPROgids en was op Beursvloer 's-Hertogenbosch afgelopen november. Ze interviewde mensen, was op zoek naar het verhaal achter de Beursvloer en wilde de sfeer komen proeven.

Het was weer goed!

Ook de zevende Beursvloer 's-Hertogenbosch was weer een mooi evenement. Veel nieuwe gezichten maar ook veel vertrouwde gezichten. Het resultaat; weer meer dan 200 matches.

Resultaat van Beursvloer 2017

Ook de zevende Beursvloer 's-Hertogenbosch was weer een mooi, sprankelend en enerverend evenement. Veel nieuwe gezichten, maar ook veel vertrouwde gezichten. Het resultaat: 207 matches met een waarden van € 460.000!

Marc Lammers komt deelnemers inspireren

Marc Lammers komt niet alleen de deelnemers inspireren om succesvol te matchen tijdens de zevende Bossche Beursvloer. Hij is ook onze spreekstalmeester.

Joris Nagtzaam versterkt bestuur

Het bestuur van Stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch breidt uit met de komst van Joris Nagtzaam.

TE Connectivity partner Beursvloer 's-Hertogenbosch

In een persbericht laat TE Connectivity weten waarom ze HERTOG zijn geworden van Beursvloer 's-Hertogenbosch.

Stichting Beursvloer 's-Hertogenbosch deelnemer

Dit jaar zullen we als Stichting ook zelf meedoen met de Beursvloer. We hebben namelijk twee dingen hard nodig.

Een geslaagde Beursvloertraining bij Van Lanschot Bankiers

Afgelopen dinsdagavond vond de Beursvloertraining plaats bij Van Lanschot Bankiers.

Geslaagde match in het zonnetje

Dekkers van Gerwen is al vanaf 2012 een trouwe sponsor en matchmaker. Zo ook afgelopen jaar met Vereniging Hartsdromen. Ook een trouwe deelnemer aan Beursvloer 's-Hertogenbosch.

Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch en de Beursvloer

De Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch en Beursvloer 's-Hertogenbosch zijn al jaren met elkaar verbonden. Hoe? Door het uitlenen van de gong!

Dinsdag 26 september aanstaande "Beursvloertraining"

Speciaal voor maatschappelijke organisaties die voor het eerst deelnemen of organisaties die 'nieuwe' afgevaardigden aan de Beursvloer laten deelnemen organiseren wij een, gratis, Beursvloertraining.

Datum zevende editie Beursvloer 's-Hertogenbosch bekend

Op donderdag 16 november 2017 vindt de zevende editie van Beursvloer 's-Hertogenbosch plaats.

Matchlijst Beursvloer 's-Hertogenbosch 2016

Wilt u weten welke matches er op 17 november 2016 tijdens de zesde Beursvloer 's-Hertogenbosch zijn gemaakt? Bekijk de matchlijst en ontdek hoe creatief, ontroerend, makkelijk en efficiënt bedrijven en maatschappelijke organisaties van meerwaarde voor elkaar zijn.

Filmverslag 6e Bossche Beursvloer

Hans Spitsbaard en Pauline Serné van Avans Hogeschool maakten van de zesde Beursvloer 's-Hertogenbosch een videoverslag. Bekijk hem hier!

Match New Heroes Basketball en Visio De Vlasborch vierde plaats in NLMatcht campagne 2016

Beursvloer 's-Hertogenbosch nam deel aan de landelijke campagne NLMatcht. Doel van deze landelijke campagne was 3000 matches met een maatschappelijke waarde van â?¬ 3.000.000,- realiseren.

Streetcats genomineerd voor een appeltje van Oranje

Een organisatie die al jaren naar de Beursvloer komt en ook goede zaken heeft gedaan de afgelopen jaren is nu genomineerd voor een 'appeltje van Oranje'. Dat is erg bijzonder!

Heeft u de foto's al gezien?

Al zes jaar maakt Henk van Esch geheel belangeloos prachtige foto's van de Beursvloer. Het geeft een mooi beeld van de sfeer tijdens de Beursvloer.

Vandaag zijn alle matches verstuurd

Zoals de deelnemers gewend zijn komen de matchformulieren binnen één week na de Beursvloer bij iedereen op de deurmat. Dat is weer gelukt.

Ook het Algemeen Dagblad pikte het nieuws van de Bossche Beursvloer op.

Het Algemeen Dagblad deed net als het Brabants Dagblad ook verslag van de Bossche Beursvloer.

Vandaag in het Brabants Dagblad over Beursvloer 's-Hertogenbosch

Vrijdag 18 november 2016, het Brabants Dagblad schrijft over de Beursvloer.

Een prachtig resultaat met 218 matches.

Tijdens de zesde Bossche Beursvloer zijn er 218 matches ontstaan tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties én tussen maatschappelijke organisaties onderling. Een prachtig resultaat.

Ruim 70 organisaties hebben zich aangemeld

Voor de 6e editie van Beursvloer 's-Hertogenbosch hebben ruim 70 maatschappelijke organisaties zich aangemeld en hun meest dringende hulpvragen ingediend.

Social Enterprise Café 's-Hertogenbosch

Voor alle bedrijven die deelnemen aan de Beursvloer en zo laten zien dat zij maatschappelijk betrokken ondernemen (sociaal ondernemen) belangrijk vinden is het een aanrader om de dag vóór de Beursvloer, 16 november 2016, naar het eerste Social Enterprise Café te gaan.

Corporate Trailer en Reset Architecture in actie voor Manege De Binckhorst

Reset Architecture is voor de Manege De Binckhorst aan de slag gegaan met een schets en een maquette van een bezoekerscentrum en Corporate Trailer met een promotiefilmpje. Manege De Binckhorst is zeer enthousiast over het resultaat en wij laten het graag aan u zien!

Onze Facebookpagina heeft plek voor jullie matches!

We ontvangen regelmatig enthousiaste updates van de uitvoer van de door jullie gesloten matches op de Beursvloeren in 's-Hertogenbosch. Nu heeft Beursvloer 's-Hertogenbosch al jaren een Facebookpagina, die we vanaf nu weer nieuw leven inblazen.

Gratis Beursvloertraining voor maatschappelijke organisaties

Zoals elk jaar organiseren wij voor maatschappelijke organisaties die gaan deelnemen aan de Beursvloer of twijfelen of de Beursvloer wel iets is voor hun organisatie, een gratis training.

Beursvloer 's-Hertogenbosch doet mee aan landelijke campagne NLMatcht

MVO Nederland, de organisatie die bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties stimuleert en ondersteunt bij de invulling van hun maatschappelijke rol, lanceert de campagne NLMatcht.

Mooie Beursvloerverhalen in magazine Beursvloer073

Op de Beursvloer wordt genetwerkt en gematcht. Maar hoe vergaat het de matchende partijen na het evenement? Wat voor matches worden er gemaakt? Hoe worden ze uitgevoerd? We vroegen het een aantal partijen.

Danny Snijders nieuwe voorzitter Stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch

Na zes jaar intensief werken aan de Beursvloer in 's-Hertogenbosch gaat Arnold de Bruin, partner bij KPMG, de stichting verlaten. Hij draagt het stokje over aan Danny Snijders van Snijders Advocaten.


VRIENDEN

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions